painkiller_logo-140x110

BEHANDLING AF SINDET

STRESS OG PSYKE

Painkillers BMS akupunktur - Stress og Psyke

DET LÆRER DU

Grundlæggende stikteknik

Vi taler om forskellige slags nåletyper. Du lærer hvilke stikteknikker der giver flest “smertefri indstik” når du behandler via ører, ansigt, skalp og krop.

Øreakupunktur

Du lærer klassiske akupunkturpunkter i øret som har god sederende effekt. Punkterne er første fase i behandling af mild stress, depression m.m.

Skalp og ansigtsakupunktur

Vi fortsætter med sederende punkter i ansigt og hovedbund. Bl.a. klassiske punkter, og sidst men ikke mindst: pre-frontal skalppunkter.

Kropsakupunktur

Flyt energier med kropsakupunktur. Vi gennemgår de protokoller jeg selv benytter når de “milde” behandlinger ikke har den ønskede effekt.

Painkiller gør det igen. Er fuldstændig smertefri i lænden! Kan arbejde og løfte uden problemer. I dag skulle vi så arbejde lidt på psyken og hold nu kæft! Er igen paf. Otte nåle i en time og blev helt afslappet i både hoved og krop. Har det lidt som om at verdenen bare kan komme an. Det er en fed, rar og fantastisk følelse!
Tak Peter, you are the man!

Thomas Saaby Katkjær KristiansenAsaa, Nordjylland

KURSUS TILMELDING

Stress og psyke

Akupunkturkursus med fokus på behandling af stress & psyke.

Kurset er for dig som ønsker en bred vifte af “værktøjer” til behandling af stress, søvnløshed, vrede, angst og depression. Jeg underviser ud fra princippet “learn by doing”. Der vil være masser af praktiske øvelser undervejs. Du skal derfor være indstillet på at give og modtage nåle!!! Diplom gives efter endt kursus.


Kursets opbygning:

– Stikteknik, gennemgang af nåletyper
– Øreakupunktur, klassiske punkter

– Skalpakupunktur, klassiske og specialpunkter
– Kropsakupunktur, vi flytter energier

 

Ofte stillede spørgsmål:

Q: Er dette kursus det samme som NADA?
A: Nej. Vi gennemgår klassiske punkter i øret bl.a. Shenmen og Sympatikus. Punkterne indgår i NADA’s protokol, men er blevet benyttet af klassisk uddannede akupunktører gennem mange år, så de må siges at være rimelig standard.

Q: Kan jeg kombinere øre, skalp og kropsakupunktur?
A: Ja. Det er ofte nødvendigt at kombinere for at opnå det bedst mulige behandlingsresultat.

Q: Er der meget teori?
A: Nej. Vi gennemgår relevant teori, dog uden det bliver alt for “tungt”. Kurset er praktisk anlagt med fokus på Hands On øvelser. Practise makes perfect.


Adgangskrav: Ingen
Pris: Kr. 2.200,- incl. morgenmad, frokost, kaffe, the og snacks
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Varighed: 1 dag
Dato og sted: Lørdag d. 26 januar ALLE PLADSER ER OPTAGET (Energiens Univers, Kirkegade 14, 6700 Esbjerg), Lørdag d. 2 februar (Molsgade 16-18, 9700 Brønderslev), Lørdag d. 30 marts (AOF-Øst, Slagterivej 17, 4690 Haslev)
Tidspunkt: 9.00-16.30
Tilmeldingsfrist: Først til mølle
Adgang til appen: 7 dage, sektionen “Stress & Psyke”


Moms:

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i behandling af Stress & Psyke. Dette kursus er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).