painkiller_logo-140x110

HVAD SIGER KURSISTERNE

POSTET PÅ FACEBOOK

Tusind tak for en fantastisk lærerig weekend, jeg har været ude og løbe 2 gange 5 km og har ingen smerter i lysken. Det er et mirakel…. har kigget efter i kalenderen. Fik skaden den 4.11.11 og er først nu uden smerter. Af hjertet tak… må heller melde mig på næste holdet den 18. marts … er helt glad i låget..

Jane RasmussenKerteminde

Kære Peter. Tusind tak til dig og din søde kone for en fed weekend i akupunkturens navn. Det var mega godt og jeg er meget taknemligt. Jeg glæder mig så meget til i morgen hvor den første kunde har booket en tid til behandling. Vi kommer helt sikkert til at ses igen snart – jeg er vild med det.

Berit RousingMundelstrup

Hej Peter. Jeg har lige behandlet rygsmerte med rigtig godt resultat! Han har gået med daglige smerter i minimum 30 år, og lå på dagen på et smerte niveau 4-5 og efter 2 nåle blev den bragt på 0,5. Det er SÅ fantastisk et behandlings værktøj!

Mette KappelByrsted

Jeg har behandlet mig selv i dag, og bestemt ikke så nemt at stikke dem i sig selv, meeeen det gjorde jo ikke ondt. Havde ondt i ryggen midt på ca, så behandlede jeg det og vupti ca 10 min efter var det væk, men det var den smerte jeg havde i mit bag lår også. Det er for vild.

Helle Gram MarkussenAugustenborg

Endnu en succeshistorie. En mand med knæk/hold i ryggen og derfor stærke smerter fik først nåle i skalpen. Det tog så meget af smerterne at han kunne sidde normalt på en stol og jeg fortsatte med nåle i den ene arm. Gik fra 10 til 4 i løbet af en halv time og dagen efter rev han græsplænen.

Anne Marie Bruun AndersenLintrup

Så har jeg fået fikset en “hovedpine” som startede i en tand og trak rundt om øjet. Det krævede en nål i hver fod (linie d i “knohøjde” og så lige en enkelt i hånden linie f lidt under knohøjde. Elsker bare de nåle.

Ghita B. SanderHaderslev

Hej Peter. Havde i dag besøg af en mandlig klient til 50 min. massage. Forespurgt oplyste han, at han havde ømme ben og skulle løbe halvmaraton i weekenden + at han de sidste par dage havde haft hold i nakken. Vi aftalte massage af benene og nåle til nakken. Og vupti – smerten i nakken gik fra 8 til 0. En glad klient kunne nu koncentrere sig om sit kommende halvmaraton.

Dorthe AndersenAmager

Du er et GENI, Peter. Har sgu lige hjulpet min nabo med nedsunken forfod og to gange hælspore med kæmpe succes. 5 nåle – er megastolt.

Linda NielsenAalborg

Hej Peter. Så er der en solstrålehistorie fra mig om min første behandling. Behandlede min kærestes skulder i dag, som han har haft ondt i længe. Smerterne var en 5’er på skalaen… 2 nåle… smerterne endte på en 1’er . Han var meget imponeret – og jeg meget glad, ja nærmest euforisk.

Karin BirkVodskov

Kære Peter. Tak for et inspirerende, lærerigt og ikke mindst brugbart kursus. Som fysioterapeut har jeg været på en del kurser – men må bare sige, jeg er imponeret over det, du har lært mig på 2 dage. Jeg har behandlet 3 i dag, som forlod mig smertefri. Jeg har en søster, som har kroniske smerter: hendes smerter i begge hofter er væsentligt aftaget. Ingen andre behandlinger har kunne afhjælpe hendes smerter. Så “TAK” herfra 🙂

‎Dorthe Isadora ClausenAarhus

Stor tak for 2 super gode kursus dage. Jeg har været på andre akupunkturkurser og de kan slet ikke måle sig med det her. Det er uden sammenligning det bedste jeg har deltaget i. Jeg skal helt klart have resten af kurserne også. Så stor ros til dig Peter

Kirsten NielsenSlagelse

Tusind tak for 2 gode og lærerige dage i Skanderborg. Har netop behandlet manden min for smerter omkring skulderblad. Han hader nåle og var vildt skeptisk. Efter få minutter udbryder han: jeg fatter det ikke, det gør jo slet ikke ondt mere! Fedt 🙂

‎Birgitte Søgaard JensenViborg

Wup Wup lige behandlet på min veninde som havde smerter ved skuldrebladet. 2 nåle og 20 sek. efter var smerterne væk. Det bedste er at hun er meget skeptisk, så vild fedt det virkede med det samme. Hendes mand og datter fik og en tur med nålene og sørme om de ikke også fik fjernet smerten. Tak for nogle fremragende, spændende og lærerige dage… Er vild klar til næste gang, men også godt træt.

‎Marianne Højholdt HenriksenAarhus

Hej Peter. Tak for en fantastisk og meget inspirerende dag i Aabybro. Dejlig “håndfast” undervisningJeg glæder mig til at komme i gang, og nålene er bestilt. Mærkede jo på egen krop, at nakken fik det meget bedre, og den holder endnu.

‎Lena Agerbak MadsenSaltum

Hej Peter. Så er de første behandlingsresultater her fra sønderjyden. Har med succes behandlet en med smerter i låret og to med rygsmerter. Havde en i dag med lændesmerter, som fik tre nåle i hver arm og han var meget overrasket over den hurtige smertelindring. Det er for fedt Peter tak fordi du giver din læring videre

Dorte Skjærbæk NissenBylderup-Bov

Wauw har lige sat nåle i min mand. Han havde rygsmerter i nederste del af ryggen og sagde smerten lå på 8. Efter 15 min var han helt smertefri og kunne, på ingen måde, fremkalde smerten igen. Tak Peter, for din måde at lære fra dig på, det giver blod på tanden til at turde overskride egne grænser.

Lotte TerpAabenraa

Super dejlig weekend, med en dygtig lærer og fantastiske “nye” kollegaer. Har lige været ude ved en der havde problemer med at løfte begge hænder. Først den ene hånd der gik fra 7 til 3 og derefter den anden hånd der gik fra 8 til 3. Man bliver total glad når man ser smilet på deres ansigter når det lykkes.

Alice AllerelliHaderslev

Jeg er imponeret! Har lige behandlet en lænd, hvor vedkommende nærmest ikke kunne komme op/ned fra gulvet. Og nu danses der nærmest gennem stuen. Oh what a feeling!!

Dorte LindemannHaderslev

Se disse, og flere udtalelser fra tidligere kursister. Gå til FACEBOOK