Kursus i smertebehandling

BMS akupunkturkursus med fokus på behandling af alle slags smerter

Med mere end 150 positive opslag på Facebook fra tidligere elever må man sige at BMS akupunktur har vist sit værd når det gælder effektiv smertebehandling.

På kurset i Painkillers BMS akupunktur lærer du at behandle nakkesmerter, frossen skulder, golf- og tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæsmerter, hælspore, rygsmerter, lændesmerter, iskias,  hovedpine, kæbesmerter, ankelsmerter, hoftesmerter, fingersmerter, menstruationssmerter og meget mere.

Vi har stor fokus på stikteknik (du skal derfor være indstillet på at give og modtage akupunktur), og vi løser en masse cases – gerne dine egne. Alt er tilrettelagt med ét eneste formål: at give dig det bedst mulige udgangspunkt når du selv behandler klienter.

Kurset i BMS smertebehandling løber over 3 dage, og danner grundlag for alle fremtidige kurser i BMS akupunktur.

Som kursist på dette akupunkturkursus får du 30 dages adgang til sektionerne “Arme, ben, ryg, hoved, nakke, hals, torso og genitalier” i Painkillers BMS App.

Optjen RAB Point hvis du er medlem af Dakobe, ZCT eller FDZ.

Diplom gives efter endt kursus.


Kursets opbygning:

– Hygiejne
– Kontraindikationer
– Nåletyper
– Stikteknik
– Teori
– Gennemgang af Body Maps

– Cases og Hands On øvelser
– Support via App i 30 dage (60 dage hvis det fulde beløb indbetales ved tilmelding).


Adgangskrav: Ingen

Pris: Kr. 5.500,- incl. frokost (fredag+lørdag), kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.500,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 4.000,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud er dit depositum tabt.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Varighed:
 3 dage

Dato og sted:
1, 2, 3 marts: Molsgade 16-18 (9700 Brønderslev)
15, 16, 17 marts: AOF-Øst, Slagterivej 17 (4690 Haslev)
5, 6, 7 april: Skærbækhus, Skolevej 1 (7000 Fredericia)
14, 15, 16 juni: Molsgade 16-18 (9700 Brønderslev)

Tidspunkt: 9.00-17.00 (fredag+lørdag), og 9.00-13.00 (søndag)
Adgang til appen: 30 dage (60 dage hvis du betaler hele kursusgebyret ved tilmelding).

Moms:

Dette akupunktur kursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i smertebehandling. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Kære Peter. Tak for et inspirerende, lærerigt og ikke mindst brugbart kursus. Som fysioterapeut har jeg været på en del kurser – men må bare sige, jeg er imponeret over det, du har lært mig på 2 dage. Jeg har behandlet 3 i dag, som forlod mig smertefri. Jeg har en søster, som har kroniske smerter: hendes smerter i begge hofter er væsentligt aftaget. Ingen andre behandlinger har kunne afhjælpe hendes smerter. Så “TAK” herfra 🙂

Dorthe Isadora Clausen

Fysioterapeut

Synes lige jeg vil fortælle om nogle af mine oplevelser. Gigt i knæ gik fra 7-8 ned på 2 ved brug af to nåle 😎 10er smerte i skulder samt løberknæ forsvandt fuldkommen efter 6 nåle og egentligt umiddelbart efter jeg satte i. Den ene ramte satme os et godt punkt for hende 😂

Derudover har jeg nogle biceps smerter som forsvandt, dog kom det igen, samt lændesmerter som går fra 6-7 og ned til 1-2. Og nu booker flere og flere til akupunktur ! Dejligt, mange tak for et unikt og anderledes redskab !!

‎Kevin Mirallas Schmidt

silkeborgsportsmassage.com

Du er et GENI, Peter  Har sgu lige hjulpet min nabo med nedsunken forfod og to gange hælspore med kæmpe succes. 5 nåle  er megastolt 😇 Linda Nielsen

lindasakupunktur.dk

Hejsa Alle 😀 vil lige dele dette med jer:

Min mor med gigtplaget tommelfinger gennem 2 år fik 2 nåle i og efter ca 1 minut, kunne hun bevæge den mere end hun har kunnet i de 2 år👍 – uden smerter 😀👍!! Efterfølgende blev fingeren lidt svære for hende at bevæge igen – men tænker da bare at hun skal i intensiv nåle behandling det næste stykke tid 👍👏📌📌📌!!
Så fantastisk som det virker 📌👌
God søndag derude☀️

Anne Løvbjerg

Sygeplejerske