painkiller_logo-140x110

MODUL 3

BMS AKUPUNKTUR

Modul3_1

BMS akupunktur - Modul 3

Vi har indtil nu haft stor fokus på den praktiske udførelse, og jeg betragter derfor det stiktekniske som overstået. Det er nu tid til at gå mere i dybden m.h.t. teorien bag BMS akupunkturen.

På Modul 3 i BMS akupunktur gennemgår vi de sidste strategier vedr. smertebehandling. Du præsenteres for nye Body Maps, lærer at behandle fra lår og overarme, finder ud af hvornår det er mest hensigtsmæssigt stikke i samme- i stedet for modsatte side og meget mere. Derudover er der en kort gennemgang af meridianernes forløb.

Alt sammen med det formål at give dig endnu flere værktøjer i bagagen, samt påbegynde den indledende fase til Modul 4.

Modul 4 tilbydes i 2018. Der fortsætter vi med meridianernes vigtigste punkter, og fokuserer udelukkende på behandling af andre lidelser såsom, astma, barnløshed, forstoppelse, uregelmæssig menstruation m.m.


Indhold på Modul 3:


★ Nye ABC strategier

★ Nye Body Maps

★ Behandling via lår/overarme

★ 180 graders teorien

★ Brugen af Guide punkter

★ Meridianernes forløb

Diplom gives efter kurset.


Moms:

Akupunkturkurset er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i behandlingsstrategi og teorien bag systemet. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

BMS - Modul 3

Adgangskrav: Modul 1+2
Pris: Kr. 3.700,- incl. frokost, kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.000,- ved tilmelding (refunderes ikke, men kan overføres til et fremtidigt kursus). Restbeløb på kr. 2.700,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Varighed:
 2 dage
Dato og sted: Ikke tilrettelagt
Tidspunkt: ——
Adgang til appen: Kræver abonnement