painkiller_logo-140x110

MODUL 3

BMS AKUPUNKTUR

Modul3_1

BMS akupunktur - Modul 3

Vi har indtil nu haft stor fokus på den praktiske udførelse, og jeg betragter derfor det stiktekniske som overstået. Det er nu tid til at gå mere i dybden m.h.t. teorien bag BMS akupunkturen.

På Modul 3 i BMS akupunktur gennemgår vi flere strategier vedr. smertebehandling. Du præsenteres for nye Body Maps, lærer at behandle fra lår og overarme, finder ud af hvornår det er mest hensigtsmæssigt stikke i samme- i stedet for modsatte side og meget mere. Derudover er der en kort gennemgang af meridianernes forløb. Alt sammen med det formål at give dig endnu flere værktøjer i bagagen.


Indhold på Modul 3:


★ Nye ABC strategier

★ Nye Body Maps

★ Behandling via lår/overarme

★ 180 graders teorien

★ Brugen af Guide punkter

★ Meridianernes forløb

Diplom gives efter kurset.


Moms:

Akupunkturkurset er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i behandlingsstrategi og teorien bag systemet. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

BMS - Modul 3

Adgangskrav: Modul 1+2
Pris: Kr. 3.700,- incl. frokost, kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.000,- ved tilmelding (refunderes ikke, men kan overføres til et fremtidigt kursus). Restbeløb på kr. 2.700,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Varighed:
 2 dage
Dato og sted: Ikke tilrettelagt
Tidspunkt: ——
Adgang til appen: Kræver abonnement