painkiller_logo-140x110

BEHIND THE SCENES

HVEM ER PAINKILLER

Painkiller_Behandling_Sri_Lanka

Lidt om mig

Mit navn er Peter R. Cole – også kendt som Painkiller. Jeg er akupunktør og har praktiseret siden 2001. Jeg brænder for mit fag og har studeret i både ind- og udland for at dygtiggøre mig. Min tilgang til faget er seriøs, men også helt nede på jorden. For mig handler akupunktur ikke om hvide kitler og flotte “mester” titler. Mit fokus er rettet mod effektiv behandling.


Uddannelser:

– Klassisk akupunktør hos Scandinavian College of Acupuncture i Danmark

– Efteruddannet i USA hvor jeg som privatelev studerede Tung’s punkter.

– 2 akupunkturophold på Sri Lanka.

– Diverse kurser i Auriculoterapi, Kinesisk øreakupunktur, Nada m.m.

– Uddannet Zoneterapeut hos Naturmedicinsk kursuscenter.


Karriere:

Min karriere som akupunktør har været lidt af et eventyr. Jeg har bl.a. behandlet folk fra alle samfundslag på Sri Lanka. Som ansat i de særligt sikrede institutioner, Nøddebakken og Udsigten, var en af mine hovedopgaver at behandle unge kriminelle for stress, aggressioner og søvnløshed.

Efter endt uddannelse til klassisk akupunktør følte jeg mig langt fra “færdigudlært”. Jeg tog derfor til USA i 2006/2007 og studerede Tung’s punkter i mere end 1000 timer under Susan Johnson. Min tid som privatelev i USA gav mig praktisk erfaring, indblik i avancerede behandlingsstrategier, og kendskab til helt nye punkter.


Undervisningserfaring:

Jeg har gennem de sidste 3 år undervist mere end 400 kursister i mit BMS system. Som underviser skærer jeg helt ind til benet, og underviser kun i teknikker/teorier jeg finder relevante for at opnå de bedste behandlingsresultater.

Er du til klassisk akupunktur, Qi Gong og Kinesisk kostlære m.m. anbefaler jeg at du finder en anden kursusudbyder. Ønsker du at lære effektiv akupunktur, teori baseret på praktisk erfaring, og et undervisningsforløb som er krydret med en god portion humor – er du kommet til det helt rette sted.