painkiller_logo-140x110

BMS AKUPUNKTUR

PRIVATUNDERVISNING

Privatundervisning i BMS akupunktur

PRIVATUNDERVISNING

Mangler du lige den sidste hjælp til at få BMS akupunkturen helt ind under huden? Så kan privatundervisning være løsningen. Undervisningen foregår hos dig og omhandler det materiale du har været på kursus i.

Du vælger selv hvilke emner vi skal gennemgå. Det kan være teori, punktlokation, behandlingsstrategi, stikteknik m.m. Valget er dit. Har du klienter du vil behandle under min supervision er det også en mulighed. Tager du penge for de behandlinger vi udfører, er indtægten naturligvis din.

Privatundervisning i BMS akupunktur er som udgangspunkt 1 til 1 = Dig og mig. Er i 2 tidligere kursister som ønsker at få undervisning samtidig kan det også lade sig gøre. Det eneste krav er, at i har taget de samme moduler.

Undervisningen løber over 5 timer (hvis du er alene) eller 6 timer (hvis i er 2 personer). Jeg underviser mandag til torsdag. Privatundervisning skal som minimum bookes 1 måned før undervisningsdagen.

Efter endt undervisning modtager du et diplom hvor det underviste antal lektioner fremgår.

KORT SAGT

Hvornår

Vi aftaler dato og tid efter din tilmelding. Husk venligst at jeg kun tilbyder privatundervisning de 4 første dage i ugen = mandag til torsdag.

Varighed

Privatundervisningen afholdes på en hverdag og varer 5 timer. 5 timer hvor al fokus er rettet mod dig og dine behov som behandler.

Indhold

Du bestemmer hvilke emner vi gennemgår på dagen. Dog med det forbehold, at det er emner du allerede er blevet undervist i.

Mere end 1

Er i 2 som ønsker undervisning sammen? Det er muligt hvis i begge har deltaget på samme moduler, og derfor er lige langt.

TILMELDING

Privatundervisning i BMS

Privatundervisning i BMS akupunktur.


Indhold:
Pensum bygges op omkring dine/jeres ønsker.


Adgangskrav:
 Det eller de kurser du/i allerede har deltaget på
Pris for 1 person: Kr. 4.900,-
Pris for 2 personer: Kr. 6.900,-
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Varighed:
 5 timer ved 1 person, 6 timer hvis i er 2 personer
Dato, tid og sted: Dato og tid aftales efter tilmelding. Sted = hos dig/jer

Moms:

Dette akupunktur kursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i BMS akupunktur. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).