Master Tung’s Punkter

Videregående akupunkturkursus med fokus på behandling af lidelser

Kursus i Master Tung’s Punkter.

Dette 2 dages kursus i Master Tung’s Punkter er for dig som allerede har taget BMS Modul 1+2 eller 3 dages kurset i BMS smertebehandling, og ønsker at behandle andre lidelser end smerte. Kurset indeholder en teoretisk og praktisk del.


På kurset lærer du bl.a at behandle for:

Astma, forstoppelse, uregelmæssig menstruation, barnløshed, hormonelle forstyrrelser, sindet, inflammation, smerter, søvnløshed, hedeture, forhøjet blodtryk, ødem, svimmelhed og meget mere.

Kursets opbygning:

– Teori
– Nåletyper og stikteknik
– Master Tung’s nummer system
– Dao Ma grupper

– ABC, gennemgang af nye Body Maps

– Cases og Hands On øvelser


Note:

Da Tung’s system er omfattende (mere end 740 punkter) giver det sig selv, at systemet ikke kan læres fuldt ud på en weekend. Når det er sagt, ja så har jeg (med udgangspunkt i mine 1000 timers privatundervisning og 13 års erfaring) udvalgt de bedste punkter + Dao Ma grupper fra Master Tung’s system, og lagt dem ind i mit BMS system. Dermed får du som kursist en større forståelse på kort tid, samt mulighed for at praktisere effektivt.

Diplom gives efter endt kursus.

Varighed: 2 dage
Adgangskrav:
 BMS smertebehandling 

Pris: Kr. 3.700,- incl. frokost, kaffe, the og snacks
Afdragsordning: 
Reservationsgebyr kr. 1.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 2.700,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: 
Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud er dit depositum tabt.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006

Dato og sted:
Se under kursus tilmelding

Tidspunkt: 9.00-15.00 begge dage

Moms:

Dette akupunktur kursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i behandling af diverse lidelser. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Tilmelding foregår via akupunkturskole.dk

Simpelthen et helt fantastisk system det her Painkiller BMS, har lige haft en med lyskeproblemer, baldeproblemer og problemer med halebenet, alle smerter forsvundet efter behandlingen. Du er simpelthen fantastisk Peter. Tak fordi du øser ud af dine erfaringer på kurserne.

Dennis Hansen

dhmassage.dk

YESSSS kan næsten ikke få armene ned. Haft en ung ung pige i klinikken i dag, med piskesmæld. Hun har gået til fys og kiropraktiker gange flere uden resultat. Da hun kom havde hun en smerte der lå på 9. Lavede en Correct tendons og behandling via skalp. Efter 1 times behandling er smerten reduceret til en 2 er. Hun var vildt imponeret over at 4 nåle kunne hjælpe hende så meget, og glæder sig til at komme igen.
Gitte Elneff

bodycareclinic.dk

Jeg er imponeret!
Har lige behandlet en lænd, hvor vedkommende nærmest ikke kunne komme op/ned fra gulvet.
Og nu danses der nærmest gennem stuen😄😄😄Oh what a feeling!!

Dorte Lindemann

Sygeplejerske

Painkillers BMS akupunktur er for vild – jeg er VILD med det. Havde i fredags 2 akute klienter. Den første kom med skulder problem. Kunne ikke løfte armen og havde smerter på 9 på en10 skala – 4 nåle og slam – smerte var væk og armen kunne igen løftes. Fik et stort knus af en meget lykkelig kvinde 😊

Har så lige haft nr. 2 klient. Hun havde mange smerter med hæmorider. En 6 på 10 skala – 3 nåle – slam! Ingen smerter. Her var der også et lykkelig Smil og kram – whats not too like !! 😊

Berit Rousing

msma.dk