Stress & Psyke

Akupunkturkursus med fokus på behandling af sindet

Hvem er kurset for:

Kurset er for dig som ønsker en bred vifte af “værktøjer” til behandling af stress, søvnløshed, vrede, angst, depression m.m. Jeg underviser ud fra princippet “learn by doing”. Der vil være masser af praktiske øvelser undervejs. Du skal derfor være indstillet på at give og modtage nåle!!! Diplom gives efter endt kursus.


Kursets opbygning:

– Stikteknik, gennemgang af nåletyper
– Øreakupunktur, klassiske punkter

– Skalpakupunktur, klassiske og specialpunkter
– Kropsakupunktur, vi flytter energier

 

Ofte stillede spørgsmål:

Q: Er dette kursus det samme som NADA?
A: Nej. Vi gennemgår klassiske punkter i øret bl.a. Shenmen og Sympatikus. Punkterne indgår i NADA’s protokol, men er blevet benyttet af klassisk uddannede akupunktører gennem mange år, så de må siges at være rimelig standard.

Q: Kan jeg kombinere øre, skalp og kropsakupunktur?
A: Ja. Det er ofte nødvendigt at kombinere for at opnå det bedst mulige behandlingsresultat.

Q: Er der meget teori?
A: Nej. Vi gennemgår relevant teori, dog uden det bliver alt for “tungt”. Kurset er praktisk anlagt med fokus på Hands On øvelser. Practise makes perfect.


Varighed: 1 dag
Adgangskrav: Ingen
Pris: Kr. 2.200,- incl. morgenmad, frokost, kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 1.200,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud er dit depositum tabt.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Dato og sted:

Se under kursus tilmelding
Tidspunkt: 9.00-16.30
Tilmeldingsfrist: Først til mølle
Adgang til appen: 7 dage, sektionen “Stress & Psyke”


Moms:

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i behandling af sindet. Dette kursus er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Tilmelding foregår via akupunkturskole.dk

 

Tak for endnu et godt kursus😄særligt til dig Peter for god tilrettelæggelse og din tålmodighed og underholdende måde at lære os det på😄😄bliver ikke sidste gang vi ses (nej det var ikke en trussel)😂😂😜
Charlotte Markussen

BMS akupunktør

Kære Peter.

Tusind tak for et super fedt og givtigt kursus! 👍💪😉 Det har bare været hele køreturen værd (knap 2 timer). Du er kanon til at få tingene forklaret så alle forstår det, tager hensyn, og gennemgår gerne tingene en ekstra gang. 😂 Jeg er helt høj på oplevelsen af, at have deltaget på dig kursus i denne weekend, og glæder mig enormt til at komme ud og afprøve metoderne.. Jeg skal helt sikkert med på et af de andre moduler også, når det lige kan passe ind, for det har da absolut givet blod på tanden.. Men i hvert fald, tusind tak for denne gang og tak for din fantastiske måde at være på! 😊👍😉
Vi ses!

Malene Brændgaard Ryttersgaard

BMS akupunktør

🙌🏻 Det er lidt svært at få arme ned 🙌🏻 Har i går set en kvinde der de sidste 15-20 år har bøvlet med eksem på fingrene, kløe, bylder og hævede fingre.. I går behandlede jeg hende med akupunktur, hun fik enkelte nåle og straks reagerede hendes eksem..

Hun har siden, ikke været hævet, fingrene har ikke kløet og hun har lavet mange daglige rutiner der normalt forværre det, og gør at hun ca. 3 gange dagligt smørre med binyrebarkcreme. Hun har IKKE kunne fremprovokere nogle symptomer i dag! 🤗🤗 Jeg syntes det er for vildt! 💪🏼 Og man må sige at det er akupunktur der duer! – Jeg er vild med det, tak for det geniale redskab!

Christina Hansen Michaelsen

BMS akupunktør