Painkillers BMS App

Den ultimative support – direkte på din smartphone

Kender du det? Du er i tvivl om en specifik behandling og opsøger hjælp i et forum eller en gruppe. Du venter og venter. Når der endelig kommer et svar er det ofte sparsomt eller i værste tilfælde forkert. Jeg har udviklet min app for at du som elev er fri for at vente på andres svar, og det måske aller vigtigste = få korrekte behandlingsforslag du kan bruge her og nu.

Painkillers BMS App er forbeholdt “akupunkturfamilien” – altså de personer som har taget et eller flere af mine kurser. Som kursist på “BMS akupunktur for smerter” får du 30 dages adgang til det materiale du er blevet undervist i. Appen virker til både Android og iPhone.

Lad mig slå fast en gang for alle. Appen er ikke en nødvendighed for at praktisere BMS akupunktur! Efter endt kursus er du selv i stand til at behandle – app eller ej. BMS appen er et tilbud, ikke et must!
 

Download appen på AppStore eller Google Play.

Søg efter Painkillers BMS akupunktur på stores. Åben appen. Klik “Opret profil” nederst i bunden af skærmen. Følg instrukserne. Jeg aktiverer appen på kursusdagen.

Husk at din e-mail skal være identisk med den mail du benyttede da du tilmeldte dig kurset!

 
Når appen udløber:

Efter appen er udløbet er det muligt at forlænge din adgang. Det kræver et abonnement (3 måneder eller 12 måneder) som du kan vælge i dropned boksen herunder.

Som abonnement får du adgang til den eller de sektioner som svarer til det materiale du allerede er undervist i.

Dette indhold har du adgang til når du abonnerer:


Som tidligere deltager på Modul 1:

Smerte i arme, ben, ryg, lænd og kors- haleben.

Som tidligere deltager på Modul 1+2:
Smerte i hele kroppen (incl. søgefunktion).

Som tidligere deltager på Modul 1+2+3:
Smerte i hele kroppen + ekstra modul og søgefunktion.

Som tidligere deltager på Stress og Psyke:
Modulet Stress og Psyke med søgefunktion.


Moms:

Indholdet i denne app er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at yde support til det tillærte materiale på kurserne. Appen er ikke pålagt moms, da den tilbydes som et supplement til et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Abonnement tegnes via akupunkturskole.dk