Kursus i smertebehandling

BMS akupunkturkursus med fokus på behandling af alle slags smerter

Med mere end 150 positive opslag på Facebook fra tidligere elever må man sige at BMS akupunktur har vist sit værd når det gælder effektiv smertebehandling.

BMS akupunktur er unik og hurtig virkende. 4 ud af 5 klienter opnår 50% smertereducering – eller mere – inden for ganske få minutter.

BMS adskiller sig væsentligt fra den klassiske kinesiske akupunktur. Indstik over vitale organer såsom lunger, lever m.m. er ikke en del af mit pensum. Disse indstik benyttes af TCMere ikke BMSere.

I BMS akupunktur behandles alle lidelser via lemmerne. Vi stikker aldrig lokalt (i det område som gør ondt), men altid distalt (langt fra smerten). Derudover er dine klienter fuldt påklædt når de modtager behandling med BMS akupunktur.

På kurset i Painkillers BMS akupunktur lærer du at behandle nakkesmerter, frossen skulder, golf- og tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæsmerter, hælspore, rygsmerter, lændesmerter, iskias,  hovedpine, kæbesmerter, ankelsmerter, hoftesmerter, fingersmerter, menstruationssmerter og meget mere.

Jeg demonstrere løbende under kurset. Der er altid elever som har smerter som skal fjernes :o)

Vi har stor fokus på stikteknik (du skal derfor være indstillet på at give og modtage akupunktur), og vi løser en masse cases – gerne dine egne. Alt er tilrettelagt med ét eneste formål: at give dig det bedst mulige udgangspunkt når du selv behandler klienter.

Kurset i BMS smertebehandling løber over 2 dage, og danner grundlag for alle fremtidige kurser i BMS akupunktur. Du får også 60 dages adgang til onlinekurset Mirror og Image.

Som kursist på dette akupunkturkursus får du 7 dages “Arme, ben, ryg, hoved, nakke, hals, torso og genitalier” i Painkillers BMS App.

Diplom gives efter endt kursus.


Kursets opbygning:

– Hygiejne
– Kontraindikationer
– Nåletyper
– Stikteknik
– Teori
– Gennemgang af Body Maps

– Cases og Hands On øvelser
– Support via App i 7 dage.


Undervisningsformat: Online + fremmøde
Adgangskrav: Ingen
Pris: Kr. 5.500,-
Weekendhold inkluderer frokost, kaffe, the og snacks
Aftenhold inkluderer kaffe, the, snacks og kage
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 2.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 3.500,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. V
ed aflysning p.g.a. forsamlingsforbud i forbindelse med Covid-19 refunderes kursusgebyret ikke – kurset afholdes i stedet ved først mulige lejlighed. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud – er dit kursusgebyr tabt.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Tidspunkt weekendhold: 9.00-16.00
Tidspunkt aftenhold: 17.00-22.00
Adgang til appen: 7 dageMoms:

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i smertebehandling. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Tilmelding foregår via akupunkturskole.dk

Kære Peter 
Tak for endnu et super kursus i weekenden. Har lige haft besøg af en ung gut, der kom ind af døren gående som Dronning Ingrid pga hold i lænden. Efter 30 minutters behandling med bms akupunktur, gik han ud af døren med høje knæløft. Han var glad, jeg var endnu gladere. Fantastisk med et håndværk der virker 😊👍🏻

Mille Leslie

kroporlig.dk

Kære Peter. Tak for et inspirerende, lærerigt og ikke mindst brugbart kursus. Som fysioterapeut har jeg været på en del kurser – men må bare sige, jeg er imponeret over det, du har lært mig på 2 dage. Jeg har behandlet 3 i dag, som forlod mig smertefri. Jeg har en søster, som har kroniske smerter: hendes smerter i begge hofter er væsentligt aftaget. Ingen andre behandlinger har kunne afhjælpe hendes smerter. Så “TAK” herfra 🙂

Dorthe Isadora Clausen

Fysioterapeut

Synes lige jeg vil fortælle om nogle af mine oplevelser. Gigt i knæ gik fra 7-8 ned på 2 ved brug af to nåle 😎 10er smerte i skulder samt løberknæ forsvandt fuldkommen efter 6 nåle og egentligt umiddelbart efter jeg satte i. Den ene ramte satme os et godt punkt for hende 😂

Derudover har jeg nogle biceps smerter som forsvandt, dog kom det igen, samt lændesmerter som går fra 6-7 og ned til 1-2. Og nu booker flere og flere til akupunktur ! Dejligt, mange tak for et unikt og anderledes redskab !!

‎Kevin Mirallas Schmidt

silkeborgsportsmassage.com

Du er et GENI, Peter  Har sgu lige hjulpet min nabo med nedsunken forfod og to gange hælspore med kæmpe succes. 5 nåle  er megastolt 😇
Linda Nielsen

lindasakupunktur.dk

Hejsa Alle 😀 vil lige dele dette med jer:

Min mor med gigtplaget tommelfinger gennem 2 år fik 2 nåle i og efter ca 1 minut, kunne hun bevæge den mere end hun har kunnet i de 2 år👍 – uden smerter 😀👍!! Efterfølgende blev fingeren lidt svære for hende at bevæge igen – men tænker da bare at hun skal i intensiv nåle behandling det næste stykke tid 👍👏📌📌📌!!
Så fantastisk som det virker 📌👌
God søndag derude☀️

Anne Løvbjerg

Sygeplejerske

Tak for et FANTASTISK kursus, lækker mad (og kager ) og dejligste stemning ❤️.

Hvor heldig har man lige lov at være 👏👏👏 kom hjem til en mand med virkelig ondt lænd, (han fik ikke chancen før nålene sad i ham 😂) han har nu vundet prisen for gakkede gangarter 😂 og er igang med at male igen 💕👏.

Liselotte Ubbesen

ubbelykrisecenter.dk